Kära vänner och kunder,

här kommer en liten sommarhälsning från oss på Söderbokhandeln. Många frågar om öppettiderna under sommaren, och vi kommer så klart ha öppet som vanligt. Men inte nog med det; från och med i kväll (11/7) kommer vi ha kvällsöppet ända till kl. 22 på torsdagar!

Som ni kanske sett fortsätter vårt engelska sortiment att expandera i hyllorna. Den skönlitterära avdelningen har vuxit och vi jobbar på att hålla ett bra urval av både klassiker och nyheter. Vi märker att efterfrågan på det senaste inom debatt, klimat och samhälle hela tiden blir större och vi gör vårt bästa för att hålla hyllorna uppdaterade med nyheter, både på engelska och svenska.

Hyllan för vetenskap, natur och miljö/klimat har dubblerat sin storlek och har gett upphov till en viss ommöblering i butiken – som vanligt, tveka inte att fråga personalen om du inte hittar det du söker!

Nyhetsbordet fortsätter även under sommaren att fyllas på med svenska titlar, perfekta för semestern, där hittar du böcker från såväl de stora som de små förlagen. Pockethyllan är proppfull med resevänlig läsning.

Efter sommaren kommer två nya böcker från bokförlaget Hansson & Bruce. Först ut i augusti är Theodore Kaczynskis Industrisamhällets framtid i översättning av Erik Philipsson. Senare kommer Stanley Milgrams Att lyda auktoriteter, i översättning av Bo Greider. Mer information kommer när böckerna finns tillgängliga, till dess går det att läsa om titlarna under fliken Förlaget. För beställningar av förlagstitlar, maila oss på order[at] soderbokhandeln.se. För recensionsexemplar, maila oss på info[at]soderbokhandeln.se.

Vi önskar er en härlig sommar och ni är, som alltid, varmt välkomna in!